Bij het plaatsen van je bestelling en in je bestelbevestiging zie je de verwachte levertijd – deze is afhankelijk van het soort artikel en de verzendmethode. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging met een Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen. Via deze link kun je de exacte leverdatum vinden zodra deze door de koerier is ingepland.

Log hieronder in om je pakket te volgen

Als (een deel van) je bestelling uit partnerartikelen bestaat, dan ontvang je deze in een aparte levering die direct vanuit de partner aan je verstuurd wordt. Dit kan betekenen dat de levertijd van deze partnerartikelen afwijkt van de levertijd van de Schoenens.nl artikelen. Zodra je de Track & Trace code hebt ontvangen, zal deze binnen maximaal zeven dagen worden geactiveerd. Als de link eenmaal actief is, maak je geen zorgen als deze niet dagelijks wordt bijgewerkt. Mocht je na vijf dagen geen update zien, neem dan contact met ons op.

Dit geldt ook voor artikelen met langeafstandslevering. Omdat deze vanuit een magazijn verder weg moeten komen, duurt het een dag of twee langer voordat de tracking link actief wordt en ze je bereiken.

My Cart
Close Wishlist
Dichtbij Recent bekeken
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories