De verwerking van je retourzending kan tot aan 10 dagen duren. Als je je bestelling betaald hebt per bankoverschrijving, dan kun je je terugbetaling binnen 5 werkdagen op je bankrekening verwachten. Voor betalingen met Maestro, PayPal en kredietkaart kan dit tot aan maximaal 14 dagen duren. 

Log in om de status van je meest recente retourzending(en) in te zien.

Heb je je bestelling (deels) betaald met tegoed van een cadeaukaart, dan wordt het gebruikte tegoed teruggestort op je Schoenens.nl account zodra je retourzending is verwerkt.

Heb je een partnerartikel retour gestuurd aan de partner? De retourzendingen en terugbetalingen van partnerartikelen kunnen soms iets langer onderweg zijn dan 14 dagen. We vragen hier om begrip.

Mijn bestelling is geannuleerd maar al wel betaald, wat nu?

Is je bestelling geannuleerd, maar is het bedrag al wel afgeschreven van je rekening? Het bedrag wordt dan automatisch teruggestort naar de rekening waarmee betaald is. Het kan maximaal 5 werkdagen* duren voordat dit bedrag weer zichtbaar is op je rekening.

Indien je hebt gekozen voor creditcard als betaalmethode is het bedrag nog niet van je rekening afgeschreven. De reservering op je creditcard is opgeheven.

My Cart
Close Wishlist
Dichtbij Recent bekeken
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories